Εκτύπωση

Το Βιβάρι είναι ένα γραφικό ψαροχώρι, με μοναδικές ομορφιές που προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Ναυπλίου. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νομού και κοντά στην πόλη του Ναυπλίου. Πρόκειται για μια περιοχή μοναδικού κάλλους, η οποία δικαίως θεωρείται το επίνειο του Δρεπάνου.
Ο κόλπος του Βιβαρίου είναι ένα μεγάλο φυσικό λιμάνι, προστατευμένο από τους ανέμους. Την περίοδο της Ενετοκρατίας αποτελούσε το ναύσταθμο και το ναυπηγείο των Ενετών.
Σήμερα το Βιβάρι μαγεύει τους επισκέπτες το με την γραφικότητα και τη γοητεία του. Το γαλήνιο τοπίο της περιοχής και κυρίως η θάλασσα χαρίζουν στη περιοχή μια μοναδική όψη. Το μικρό ψαρολίμανο με τα αραγμένα καΐκια και οι ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, κάθε καλοκαίρι σφύζουν από τουριστική κίνηση.
Κατά την παραμονή σας, στην περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, στο οποίο πραγματοποιούνται πολλοί γραφικοί γάμοι και το κατάλευκο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στην είσοδο του μικρού λιμανιού και δίπλα από το φάρο.

Σε κοντινές απόστάσεις βρίσκονται το Ναύπλιο,η Επίδαυρος,οι Μυκήνες ,οι Σπέτσες και το Πορτοχέλι.

Copyright © 2021 aretihotel.com. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.
Wednesday the 20th. Custom text here
Web Hosting easylogic.gr